B12 Combi 6000


Gebruik bij het afrekenen de code: patries10 voor 10% korting op Vitakruid.nl

Gunstige invloed op vermindering vermoeidheid en futloosheid* Bovendien zorgt B12 Combi 6.000® voor een verbeterde functie van het zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen en heeft het een rol in het cel vernieuwingsproces*. Ook heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen. Aan deze formule hebben ze folaat en vitamine B6 toegevoegd, voor een betere opname van B12. 

Ook raad ik deze B12 formule aan bij vrouwen met hormonale klachten of als je te weinig vlees eet.

Dosering: 1 zuigtabletje onder je tong laten smelten. Niet in de avond, want het ondersteunt je energieniveau. Middag mag evt. wel. Drie keer per week slikken in de eerste maand is prima. Daarna kun je deze vier keer per week nemen. Niet meer, anders gaat het ontgiften mogelijk te snel en kun je last van acne of andere vage klachten krijgen. Deze formule is hoog gedoseerd en kan erg krachtig zijn bij heftige vitamine B12-tekorten.

Ik gebruik het zelf op dagen dat ik wat meer praat, meer prikkels krijgt of moet werken.

Dit moet je ook weten:

  • Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je hier bij Vitakruid altijd persoonlijk advies aanvragen.
  • *=Goedgekeurde gezondheidsclaims. 
  • Er zijn super veel voordelen over suppletie. Dit wordt echter gezien als het hanteren van een gezondheidsclaim die bij wet verboden is. Alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims vermeld zijn, mag ik gebruiken. Vandaar dat ik het kort hou en niet te uitgebreid kan zijn.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, bewegen en goed slapen zijn ALTIJD de basis.