B12 Forte Plus met P-5-P


Gebruik bij het afrekenen de code: patries10 voor 10% korting op Vitakruid.nl

Vitamine B12 heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*. En Biotine is goed voor de conditie van de huid en haren*. Vitamine B12 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem* Ook raad ik deze B12 formule aan bij vrouwen met hormonale klachten of als je te weinig vlees eet. Deze formule is fijn, omdat hij niet heel hoog gedoseerd is. Sommige vrouwen krijgen van een hoge shot B12 namelijk last van acne.

Dosering: dagelijks 1 zuigtabletje onder je tong laten smelten. Niet in de avond, want het ondersteunt je energieniveau. Middag mag evt. wel.

Dit moet je ook weten:

  • Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je hier bij Vitakruid altijd persoonlijk advies aanvragen.
  • *=goedgekeurde gezondheidsclaims
  • Er zijn super veel voordelen over suppletie. Dit wordt echter gezien als het hanteren van een gezondheidsclaim die bij wet verboden is. Alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims vermeld zijn, mag ik gebruiken. Vandaar dat ik het kort hou en niet te uitgebreid kan zijn.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, bewegen en goed slapen zijn ALTIJD de basis.