Gebufferde vitamine C


Gebruik bij het afrekenen de code: patries10 voor 10% korting op Vitakruid.nl

Vitamine C speelt een belangrijke rol voor het immuunsysteem.* Vitamine C bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning*. Vitamine C werkt als antioxidant voor vitamine E en brengt deze weer in actieve vorm. We zijn zelf niet in staat de vitamine C te produceren. Hierdoor zijn we volkomen aangewezen op ons voedingspatroon voor een toereikend vitamine C-gehalte. De krachtige antioxidanten L-glutathion en Quercetine in deze formule zijn ook bevorderend voor je huid, cel vernieuwing en weerstand.

Vooral in ons huidige drukke bestaan schiet het eten van voldoende groente en fruit, de voornaamste bron van vitamine C, er helaas nog wel is bij in. Dan kan het nemen van een goed supplement een welkome aanvulling zijn. Vitamine C in de vorm calcium/magnesium ascorbaat is een goed opneembare en biologisch beschikbare vorm. Daarom is 711 milligram een uitstekende dosering voor een immuniteitsformule!

Dosering: elke ochtend en middag 1 capsule bij het eten slikken. Niet in de avond want je krijgt er energie van.

Dit moet je ook weten:

  • Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je hier bij Vitakruid altijd persoonlijk advies aanvragen.
  • *=goedgekeurde gezondheidsclaims
  • Er zijn super veel voordelen over suppletie. Dit wordt echter gezien als het hanteren van een gezondheidsclaim die bij wet verboden is. Alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims vermeld zijn, mag ik gebruiken. Vandaar dat ik het kort hou en niet te uitgebreid kan zijn.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, bewegen en goed slapen zijn ALTIJD de basis.