Magnesium 200 complex


Gebruik bij het afrekenen de code: patries10 voor 10% korting op Vitakruid.nl

Dit is een breed magnesium supplement omdat alle vormen magnesium erin zitten! Voor je spieren, hersenen, diepe herstel slaap, energiek en mentaal helder wakker worden, spierontspanning, energieproductie, etc. Plus vit B6 erbij voor de opname (deze veilige vorm van B6 stapel je niet snel op). Door de aanvulling van vitamine B6 in dit supplement neem je de magnesium goed. Magnesium is dé grootste energieleverancier voor onze cellen en bij meer dan 300 processen in het lichaam betrokken. Het ondersteunt de werking van magnesium op het gebied van energievoorziening naar de spieren, en vermindering van vermoeidheid!

In de maatschappij waarin wij leven krijgen wij op een dag heel veel prikkels binnen en ervaren wij regelmatig stress. Magnesium is het éérste mineraal wat uitgeput raakt. In onze voeding zit helaas onvoldoende magnesium, dit komt doordat de bodem in Nederland is uitgeput. Dus bij suppleren is geen luxe maar eerder nodig.

Dosering: 2 tabletten per dag innemen bij een maaltijd. Je kunt er 1 bij je ontbijt en 1 bij je avondeten nemen.

Dit moet je ook weten:

  • Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je hier bij Vitakruid altijd persoonlijk advies aanvragen.
  • Er zijn super veel voordelen over suppletie. Dit wordt echter gezien als het hanteren van een gezondheidsclaim die bij wet verboden is. Alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims vermeld zijn, mag ik gebruiken. Vandaar dat ik het kort hou en niet te uitgebreid kan zijn.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, bewegen en goed slapen zijn ALTIJD de basis.