Multi dag & nacht vrouw


Gebruik bij het afrekenen de code: patries10 voor 10% korting op Vitakruid.nl

Overdag hebben we hele andere nutriënten nodig dan ’s nachts. Bij het opkomen van de zon willen we scherp zijn in de schoolbanken, energiek op het werk en uitmuntend in de sportschool. Suppletie met de juiste voedingsstoffen op de juiste momenten kan je ondersteunen in deze behoeftes. Zo activeert de hoge dosering vitamine B12 in de Multi Dag de natuurlijke energie in het lichaam, is de vitamine C goed voor het concentratievermogen en draagt het toegevoegde calcium bij aan de zenuwfunctie*. Een innovatieve formule speciaal gericht op de dag!

’s Nachts willen we vooral ondersteund worden in ons herstel. Dit vereist totaal andere nutriënten dan een formule voor ondersteuning van energie en concentratie. Deze voedingssupplement houdt ook rekening met het bioritme. En daarom bevat de Multi Nacht Vrouw onder andere vitamine D, voor de opbouw van sterke botten en vitamine A, voor het herstellend vermogen van de huid*. Een innovatieve formule speciaal gericht op de nacht!

Er zit in deze multi GEEN omega 3 vetzuren, dat past niet. Als je NIET twee keer in de week vette vis eet. Witvis zoals koolvis en kabeljauw of tonijn tellen dus niet mee. Dat is geen vette vis. Dan kan je deze er naast slikken. Er zit dan ook gelijk 25 mcg vitamine D3 in.

Wel zou ik naast deze Multi nog EXTRA magnesium erbij slikken. Want dat zit te weinig in de Multi vrouw, omdat er niet meer in de tabletten past. Deze magnesium vorm is dan fijn. Aangezien wij op een dag veel stress en prikkels binnen krijgen.

Dosering: de dag capsule bij je ontbijt en de nacht capsule bij je avondeten. Altijd bij het eten nemen. Niet los. i.v.m. kans op misselijkheid.

Dit moet je ook weten:

  • Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je hier bij Vitakruid altijd persoonlijk advies aanvragen.
  • *=goedgekeurde gezondheidsclaims
  • Er zijn super veel voordelen over suppletie. Dit wordt echter gezien als het hanteren van een gezondheidsclaim die bij wet verboden is. Alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims vermeld zijn, mag ik gebruiken. Vandaar dat ik het kort hou en niet te uitgebreid kan zijn.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, bewegen en goed slapen zijn ALTIJD de basis.