Patries Hormoonadvies traject


Als alle hormonen met elkaar in balans zijn ontstaat de magie!

Ik ben een voorstander van voeding en leefstijl, maar soms heeft je lichaam ondersteuning nodig of kan het een extra boost gebruiken met de juiste suppletie, maar alleen een pilletje is geen oplossing. Hier wordt tegenwoordig heel makkelijk overgedacht, maar hiermee pak je de oorzaak niet aan. Ook zie je helaas in de huidige reguliere zorg dat er onvoldoende aandacht wordt besteed aan voeding en leefstijl. Persoonlijk vind ik dit een gemiste kans. Ik wil jou laten zien dat je met de juiste voeding en leefstijl ontzettend veel verschil kunt maken.

En mocht je lichaam ondersteuning nodig hebben of kan het een extra boost gebruiken, dan raad ik vaak Vitakruid aan. Zij hebben hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen om zo gezond en vitaal mogelijk te zijn. Bij mij in de praktijk krijg je 15% korting.

Ik help jou met veel liefde mee in jouw zoektocht naar de juiste hormoonbalans. Eigenlijk is er niks in je lichaam dat niet wordt aangestuurd door je hormonen. Pas als alle hormonen met elkaar in balans zijn ontstaat de magie; je voelt je niet alleen gezond, vitaal en sterk, je straalt ook meer, voelt je zelfverzekerd, je huid krijgt een mooie glow, je slaapt lekker, je bent vrolijker en je brein staat op scherp!

Ik kijk niet alleen naar je voeding, maar ook je leefstijl, beweging, stress en cyclus worden hierin meegenomen. Dit heeft namelijk invloed op jouw hormonen. Samen gaan we in kleine stapjes je leefstijl aanpassen zodat jij weer happy bent en bruist van de energie.

Hoe zou het zijn als…

>Je menstruatie geen last meer is

>Je eigen weer fitter, gezonder en gelukkiger voelt

>Je hebt weer de energie om de dingen te doen die je graag wilt doen.

>Je geen last meer hebt van stemmingswisselingen

>Je meer ontspanning voelt in je lichaam

>Je zonder moeite je ideale gewicht bereikt

>Je haar gezond is en een stralende huid hebt

>Je niet meer de hele dag aan eten denkt

Neem contact met mij op