SilSolutions


Gebruik bij het afrekenen de code: patries10 voor 10% korting op Vitakruid.nl

Voor het behoud van de stevigheid, zachtheid en elasticiteit van de huid. SilSolutions® is goed voor de aanmaak van kraakbeen en ondersteunt de botten.* Dit mineraal helpt daarnaast bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en draagt bij aan de vorming van collageen, dat helpt de huid te verstevigen.* Bovendien zorgt SilSolutions® voor het behoud van de stevigheid, zachtheid en elasticiteit van de huid. Het vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden en helpt het haarvolume te verbeteren. Naast alle voordelen voor de huid helpt het gezonde haren en nagels te behouden.

Kortom ik ben fan van dit product! Ik doe zelf elk half jaar 1 kuurtje.

Dosering: elke ochtend 1 dopje van 20 ml op nuchtere maag nemen. Schudden voor gebruik. Het niet mengen met iets anders of in glas/metaal dan gaat de werking verloren. De fles NIET in de koelkast bewaren. Voor het beste effect de fles helemaal opmaken. Na opening blijft het product 3 maanden gegarandeerd zijn werking behouden. Hierna kan de werking afnemen.

Let op! Door toevoeging van vitamine C aan SilSolutions® kan de kleur oranje/bruinig uitvallen. De werkzaamheid is onveranderd!

Dit moet je ook weten:

  • Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je hier bij Vitakruid altijd persoonlijk advies aanvragen.
  • *=goedgekeurde gezondheidsclaims
  • Er zijn super veel voordelen over suppletie. Dit wordt echter gezien als het hanteren van een gezondheidsclaim die bij wet verboden is. Alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims vermeld zijn, mag ik gebruiken. Vandaar dat ik het kort hou en niet te uitgebreid kan zijn.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, bewegen en goed slapen zijn ALTIJD de basis.