Supplementen


Ik ben een voorstander van gezonde voeding, leefstijl en ontspanning. Soms heeft je lichaam ondersteuning nodig of kan het een extra boost gebruiken met de juiste suppletie. Waarom supplementen nemen? Omdat de bodemgezondheid niet meer is zoals vroeger. Zeg maar gerust: uitgeput! Onze groente en fruit bevatten daarom minder vitamines en mineralen. Daarnaast vragen we veel van ons zelf. Dan kun je wel een extra boost gebruiken! Daarom heb ik een aantal supplementen hieronder staan met advies en uitleg over de dosering.

Ik raad vaak Vitakruid aan. Zij hebben hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen om zo gezondheid en vitaal mogelijk te zijn. Met de kortingscode patries10 krijg je 10% korting bij Vitakruid op alle supplementen. De code mag je delen en zo vaak gebruiken als je zelf wilt.

Wil je een gezondheidscheck en inzicht krijgen of jij bepaalde tekorten hebt en een gericht suppletieadvies hierover krijgen? Dan kan dat met een EMB test.

Dit moet je ook weten:

  • Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je hier bij Vitakruid altijd persoonlijk advies aanvragen.
  • *=Goedgekeurde gezondheidsclaims. 
  • Er zijn super veel voordelen over suppletie. Dit wordt echter gezien als het hanteren van een gezondheidsclaim die bij wet verboden is. Alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims vermeld zijn, mag ik gebruiken. Vandaar dat ik het kort hou en niet te uitgebreid kan zijn.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, bewegen en goed slapen zijn ALTIJD de basis.