Supplementen


Supplementen

Ik ben een voorstander van gezonde voeding en ontspanning. Soms heeft je lichaam ondersteuning nodig of kan het een extra boost gebruiken met de juiste suppletie. Waarom supplementen nemen? Omdat de bodemgezondheid niet meer is zoals vroeger. Zeg maar gerust: uitgeput! Onze groente en fruit bevatten daarom minder vitamines en mineralen. Daarnaast vragen we veel van ons zelf. Dan kun je wel een extra boost gebruiken! 

Ik raad vaak Vitakruid aan. Zij hebben hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen om zo gezondheid en vitaal mogelijk te zijn.

Dit moet je weten:

  • Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je hier bij Vitakruid altijd persoonlijk advies aanvragen.
  • Sommige suppletie mag niet bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je hier bij Vitakruid altijd persoonlijk advies aanvragen
  • Vanwege een wet omtrent supplementen, mag ik geen medische claims maken 
  • Op de website van Vitakruid zie je hoe groot de capsule of tablet is
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, bewegen en goed slapen zijn ALTIJD de basis.

Met de kortingscode patries10 krijg je korting op Vitakruid.nl. De code mag je natuurlijk áltijd delen.

.