Visolie 1400 met vit D3


Gebruik bij het afrekenen de code: patries10 voor 10% korting op Vitakruid.nl

Staat er bij jou minimaal twee keer in de week vette vis op het menu? Witvis zoals koolvis en kabeljauw of tonijn tellen dus niet mee. Dat is geen vette vis. Uit onderzoek blijkt dat de meeste Nederlanders dit bij lange na niet halen. Dat is zorgelijk, want ons lichaam kan de omega 3-vetzuren EPA en DHA niet zelf aanmaken. Daarom noemen we deze vetzuren ook essentieel. Ze zijn goed voor o.a. het hart, de bloeddruk, en triglyceridenspiegel.* Daarnaast speelt Visolie 1400 een rol in het functioneren van het netvlies en ondersteunt daarmee de functie van het oog.*

De zonnevitamine werkt goed samen met omega 3. Vitamine D is namelijk net als vitamine E een antioxidant, die de oxidatie van olie tegengaat. Wanneer olie oxideert, wordt het niet alleen ranzig, maar gaat ook de kwaliteit ervan achteruit. Hierdoor krijg je vaak last van visachtige oprispingen, waarbij je de olie als het ware opboert. Dit is dus niet het geval bij onze Visolie 1400 TG®!

Daarnaast is vitamine D3 goed voor de calciumhuishouding en daarmee het behoud van sterke botten.* Ook is het belangrijk voor het celdelingsproces en heeft het een positieve invloed op het imuunsysteem.* Een sterke combinatie dus!

Dosering: slik elke ochtend 1 capsule bij je ontbijt. Niet los i.v.m. de kans op oprispingen. Deze lage waarde garandeert dus de kwaliteit van de olie en zorgt er ook voor dat je geen last hebt van visachtige oprispingen. 

Dit moet je ook weten:

  • Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je arts. Ik ben niet verantwoordelijk hiervoor, wel kun je hier bij Vitakruid altijd persoonlijk advies aanvragen.
  • *=goedgekeurde gezondheidsclaims
  • Er zijn super veel voordelen over suppletie. Dit wordt echter gezien als het hanteren van een gezondheidsclaim die bij wet verboden is. Alleen gezondheidsclaims die op de Europese lijst van goedgekeurde claims vermeld zijn, mag ik gebruiken. Vandaar dat ik het kort hou en niet te uitgebreid kan zijn.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, bewegen en goed slapen zijn ALTIJD de basis.