Welkom op mijn website!


Hallo, ik ben Patricia

Zo fit en energiek ik mij voel is niet vanzelfsprekend. Zo heb ik mij niet altijd gevoeld. Sterker nog ik had moeite om iedere ochtend uit bed te komen, zat laag in mijn energie, ik was een hormonaal monster en ik had een grote liefde voor suiker. Ik heb diverse opleidingen gevolgd, waardoor ik nu weet wat ik fout deed en ik heb de roer compleet omgegooid.

Ik ben een grote voorstander van een natuurlijke voeding, beweeg- en levenswijze. En daar hoort af en toe genieten van iets minder gezonds ook bij. Ik wil jou laten zien dat je met de juiste voeding en leefstijl ontzettend veel verschil kunt maken.

Weetjes over mij

 • Ik ben dol op mijn gezin
 • Ik heb een hond en 4 geiten. Het liefst wil ik een kinderboerderij
 • Ik wandel graag in de natuur
 • Grote passie voor fashion
 • Ras optimist 
 • Ik hou van gezelligheid met vriendinnen en familie
 • Mijn ‘guilty pleasure’ is een chocolade koek
 • Koken doe ik sinds kort pas met plezier
 • Ik reis graag

Opleidingen

 • Directiesecretaresse
 • Yoga
 • Trainer Hormoonfactor
 • Stresscounselor
 • EMB bloedtest
 • Masterclass “vrouwenproblemen”